Tilbud!
,

Paw Patrol trehjulet Løbehjul

Original price was: 349 kr..Current price is: 249 kr..

Få dit barn til at føle sig som en ægte helt med dette seje Paw Patrol trehjulede løbehjul. Perfekt til sjov udendørs leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387301388194886 Kategorier: ,

Det trehjulede Paw Patrol løbehjul er det perfekte valg til de små eventyrere derude. Med sit farverige design og populære Paw Patrol-tema vil dette løbehjul med garanti bringe smil og glæde til enhver barnets ansigt.

Det trehjulede design gør det til det ideelle første løbehjul for børn, da det giver ekstra stabilitet og balancestøtte med dets to baghjul. Den anti-slip fodplade sikrer, at dit barn kan stå sikkert og komfortabelt, selv når de suser afsted på deres nye eventyr.

Styret på løbehjulet er justerbart, så det kan tilpasses barnets højde fra 63 cm til 69 cm, hvilket betyder, at det kan vokse med dit barn og give mange timers sjov og bevægelse. De punkterfri dæk sikrer en jævn og behagelig kørsel, samtidig med at de kræver minimal vedligeholdelse.

Med en maksimal brugervægt på 20 kg er dette løbehjul velegnet til de fleste småbørn og er en fantastisk måde at kombinere leg og motion på. Lad dit barn udforske verden på dette sprudlende Paw Patrol løbehjul, og lad fantasien tage dem med på eventyr fyldt med sjov og bevægelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paw Patrol trehjulet Løbehjul”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.