,

My Hood Wirelås til Løbehjul – 505094

99 kr.

Beskyt dit løbehjul mod tyveri med My Hood Wirelåsen. Enkel, sikker og holdbar – glem bekymringer og fokuser på din glæde ved at køre løbehjul.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500117631516 Kategorier: ,

Med My Hood Wirelås til Løbehjul får du ikke kun en simpel lås til dit løbehjul – du får muligheden for at beskytte dit løbehjul på en smart og praktisk måde. Denne nøglefri kombinationslås er designet til at gøre det nemt for både børn og voksne at låse deres løbehjul fast, når de er på farten.

Med en kombinationslås får du friheden til at vælge din egen kode. Du behøver ikke bekymre dig om at miste nøglen eller besværet med at lede efter den hver gang, du skal låse dit løbehjul op eller fastgøre det. Det betyder også, at du kan dele koden med betroede venner eller familiemedlemmer, så de også kan bruge løbehjulet, når det er nødvendigt.

Denne Wirelås til Løbehjul er udstyret med en 50 cm wire, der er tilstrækkelig lang til at fastgøre dit løbehjul til et fast objekt og give optimal sikkerhed. Du kan være tryg og rolig, når du lader dit løbehjul stå uden opsyn, da låsen giver en pålidelig beskyttelse mod tyveri.

My Hood Wirelås til Løbehjul er ikke kun et praktisk redskab, men også et stilfuldt tilbehør til dit løbehjul. Med sit moderne design og holdbare konstruktion passer denne lås perfekt til de fleste løbehjul. Den er let at bruge og nem at bære rundt, så du altid kan have din løbehjulslås med dig, hvor end du går.

Beskyt dit løbehjul på en smart og effektiv måde med My Hood Wirelås til Løbehjul. Giv dig selv ro i sindet og nyd din kørsel, velvidende at dit løbehjul er sikkert og beskyttet, uanset hvor du parkerer det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Hood Wirelås til Løbehjul – 505094”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.