Tilbud!
, ,

Kettler Kwizzy Trehjulet Løbehjul – Rød

235 kr.

Få dit barn til at stråle af glæde med det farverige Kettler Kwizzy Trehjulede Løbehjul i rød. Perfekt til sjov og motion udendørs.

Køb her

Varenummer (SKU): 10437200197824598 Kategorier: , ,

Findes der noget mere fantastisk end glade børn, der sprudler af energi? Med Kettler Kwizzy Trehjulet Løbehjul – Rød kan du bringe dette smukke syn til virkelighed. Dette løbehjul er ikke bare et almindeligt løbehjul, det er en rejse ind i eventyrets verden.

Kwizzy løbehjulet er designet til børn fra 5 år og opefter og er den perfekte ledsager til at udforske verden på tre hjul. Den flotte røde farve emmer af entusiasme og skaber instant begejstring fra det øjeblik dit barn lægger øjnene på det.

Med sine 5 hjul garanterer Kwizzy løbehjulet en gnidningsfri og behagelig køreoplevelse. Hvad enten ens eventyr går over asfalt, fliser eller grus, så vil det trehjulede design og det solide hjulsæt klare det hele. Der er ingen hindringer, der kan stoppe dit barns glæde.

Kettler, det velrenommerede mærke bag Kwizzy løbehjulet, har ikke kun tænkt på udseendet og ydeevnen, de har også prioriteret sikkerheden. Med en højde på 585mm, længde på 295mm og bredde på 76mm er Kwizzy løbehjulet designet til at sikre optimal stabilitet og balance. Således kan dit barn trygt og ubekymret begive sig ud på sine eventyr.

Løbehjulet vejer blot 2,5kg, hvilket gør det let at transportere og manøvrere. Så uanset om I skal på tur, til parken eller en legeaftale, vil Kwizzy løbehjulet hurtigt blive jeres ideelle følgesvend.

Med Kettler Kwizzy Trehjulet Løbehjul – Rød er dagene fyldt med leg, fantasi og udforskning. Lad dit barns eventyr begynde i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kettler Kwizzy Trehjulet Løbehjul – Rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.