, ,

GLOBBER PRIMO LIGHTS MINT Trehjulet Løbehjul

549 kr.

Oplev friheden med Globber Primo Lights Mint – det perfekte trehjulede løbehjul til børn med lysende LED-hjul og justerbar håndtagshøjde.

Køb her

Varenummer (SKU): 1055001292971242 Kategorier: , ,

Dette trehjulede løbehjul fra Globber er det perfekte valg for dit barn, der elsker at udforske verden med fart og leg. Med sit stilfulde design og smarte LED-lyshjul er dette løbehjul ikke alene sjovt og underholdende, men også sikkert og praktisk.

Det trehjulede design giver en stabil og sikker kørsel, hvilket gør det ideelt til yngre børn, der endnu ikke har fuldt styr på balancen. Den justerbare styrhøjde fra 67,5 til 77,5 cm giver mulighed for tilpasning i takt med dit barns vækst og behov, så det altid kan have den perfekte køreoplevelse.

Det, der virkelig skiller dette løbehjul ud fra mængden, er de fantastiske LED-lyshjul. Når dit barn ruller afsted, lyser hjulene op og skaber en magisk effekt, der både ser sejt ud og øger synligheden og sikkerheden, især i mørket. LED-pærerne kræver ingen batterier, da de drives af bevægelsen fra hjulene – så ingen grund til bekymring for pludselige mørklægninger midt i legen.

Med en vægt på kun 2,3 kg er dette løbehjul let at transportere og praktisk at tage med på eventyr. Den holdbare konstruktion sikrer, at det kan modstå leg og sjov i mange år fremover, hvilket gør det til en klog investering i dit barns fremtidige motoriske udvikling og glæde.

Giv dit barn den ultimative køreoplevelse med Globber Primo Lights Mint trehjulede løbehjul – sjovt, sikkert og spændende på samme tid. Lad dem udforske verden med fart og leg, mens de lyser op og skiller sig ud fra mængden. Et løbehjul, der ikke kun er et transportmiddel, men også en kilde til glæde, eventyr og uforglemmelige minder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GLOBBER PRIMO LIGHTS MINT Trehjulet Løbehjul”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.